سمینار تغذیه سالم درشرکت برق منطقه ای غرب برگزار گردید
تاریخ انتشار : 24 تیر 1396


به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه ای غرب، سمینار تغذیه سالم به همت دفتر آموزش در محل سالن کنفرانس تالار برق این شرکت با حضور دکتر یحیی پاسدار استاد دانشگاه و رئیس دانشکده بهداشت و تغذیه دانشگاه رازی کرمانشاه و دکتر نجواک استاد دانشگاه برگزار گردید.

گفتنی است دکتر پاسدار ضمن اشاره به نیاز بدن به چربی ها، ویتامین ها و کلسیم و ... افزود: روش ساده ای برای تغذیه سالم بزرگسالان طراحی شده که همان هرم غذایی گروه نان و غلات (6 تا 11 واحد)، گروه سبزیها (3 تا 5 واحد)، گروه میوه ها (2 تا 4 واحد)، گروه شیر و لبنیات (2 تا 3 واحد)، گروه گوشت و حبوبات (2 تا 3 واحد) و در نهایت گروه متفرقه ها که شامل (روغنها، دسرها، شیرین کننده ها و ...) می باشد.

وی افزود: غذای خوب باید تازه، در دسترس، با ترکیب مناسب و نهایتاً برای تولید انرژی، حفظ و رشد سلول ها و بافت ها و ارگان های بدن لازم و کافی باشد.

وی در پایان گفت: سعی کنید در سفره غذایی خود نوشابه، نمک و شکر را حذف کنید و شیر و تخم مرغ، ماهی، سبزیجات و میوه ها را بیشتر در سفره غذایی خود بگنجانید.

در ادامه دکتر نجواک استاد دانشگاه رازی از معایب چاقی و وزن سنگین گفت و با اشاره به تحقیقات انجام شده در استان، چاقی را زنگ خطری برای انواع بیماری ها دانست که باید با کمک مسئولین و کارشناسان و مردم این مشکل در جامعه ما کمتر گردد.

ایشان ضمن برشمردن معایب مصرف بی رویه انواع چربی های بد و قندهای مضر در بازار و ارائه توصیه های چند، کارکنان را با اصول مصرف صحیح و بهینه این مواد خوراکی آشنا کرد.

در پایان به سئوالات مطروحه حاضرین، پاسخ لازم ارائه گردید و این سمینار با استقبال خوب همکاران روبرو گردید.




منبع خبر : روابط عمومی